Pocetna Društvo EPS moli kupce da jave očitano stanje brojila

EPS moli kupce da jave očitano stanje brojila

5522
0
Podelite

Elektroprivreda Srbije saopštila je da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

„Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana svi kupci zaključno sa 1. aprilom trebalo bi da očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte“, saopšteno je iz EPS-a.

Stanje brojila građani mogu da jave i na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mejl-adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za područje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnost i jave očitano stanje brojila, čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.