Pocetna Kultura Koncerti i promocija knjige u GKC-u

Koncerti i promocija knjige u GKC-u

640
0
Podelite

Nakon duže pauze nastale zbog trenutne epidemiološke situacije, Gradski kulturni centar najavio je nove manifestacije. Iz GKC-a se nadaju da će uz potrebne mere zaštite predstojeći događaji proteći u najboljem redu.

-Već 25. septembra imamo promociju knjige Vojislava Đukića, koji će zajedno sa svojim bratom Miomirom i Batom Sokićem iz bivše grupe Suncokret od 19 časova, organizovati interesantno veče, koje podrazumeva promociju knjige, ali i koncert. Nakon toga, 30.
septembra očekuje nas koncert sugrađanina Đorđa Vasića, takođe u 19 časova- najavila je direktorka GKC-a, Jelena Vasović.

Ona je napomenula da će Gradski kulturni centar organizovati manifestacije, ali i da se svi sugrađani moraju pridržavati mera: nošenja maski u zatvorenom prostoru, sredstava za dezinfekciju ruku, kao i potrebne fizičke distance.

-Što se tiče samog koncerta, Miki i Vojislav Đukić, sviraće repertoar grupe „S vremena na vreme“, kao i repertoar koji je u skladu sa akustičnim i bluz varijantama. Koncert će se verovatno održati u bašti, a ukoliko vreme bude loše, onda će biti u velikoj sali, posebno opremljenoj za tu priliku. Koncert Đorđa Vasića biće retrospektiva od 60-ih godina, pa na dalje- rekao je programski direktor GKC-a, Miloš Milojević.

Prvog oktobra biće najavljen i program za naredni mesec, a GKC je ove, 2020. godine, obeležio i deset godina postojanja.