Pocetna Društvo Brucoši na Pedagoškom fakultetu u Užicu

Brucoši na Pedagoškom fakultetu u Užicu

888
0
Podelite

Za studente prve godine na Pedagoškom fakultetu u Užicu Univerziteta u Kragujevcu tradicionalno priređen je prijem za početak akademske godine. S obzirom na epidemijsku situaciju preduzete su sve propisane mere zaštite a prijem je podeljen u različito vreme po studijskim programa. Prvo je organizovan za vaspitače, zatim za trenere u sportu pa za učitelje.

Akademska godina za sve studente na užičkom fakultetu odvijaće se direktno, izjavila je nedavno za “Vesti”prof.dr Snežana Marinković, dekan Pedagoškog fakulteta.

-Procenili smo da bezbednost i zdravlje studenata i zaposlenih može biti sačuvano. Mi nemamo veliki broj studenata u grupama, a učionice su nam dovoljno velike da možemo obezbediti distancu. Direktna nastava i interakcija između nastavnika i studenata, kao i među studentima  daje mnogo bolje rezultate u učenju. Ukoliko se situacija promeni ponovo ćemo se vratiti na onlajn nastavu -objasnila je dekan Marinković.

Ona je dodala da mogu organizovati nastavu u grupama do 30 studenata uz poštovanje razmaka između svakog pojedinca, kao i  svih drugih mera.