Pocetna Društvo Zlatibor se predstavio na Šumadija sajmu

Zlatibor se predstavio na Šumadija sajmu

598
0
Podelite

U sali Šumadija sajma u Kragujevcu u toku je 17. Šumadijski sajam poljoprivrede na kome se Turistička organizacija “Zlatibor” trećeg sajamskog dana predstavila gostima iz Šumadije u okviru štanda Opštine Čajetina i zlatiborskog “Eko agrara”.

Posetioci štanda imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću jesenju sezonu a posebna zainteresovanost vladala je za cene hotelskog i privatnog smeštaja za predstojeći period kao i informacije o najnovijoj atrakciji, zlatiborskoj “Gold gondoli”.

Veliku pažnju privukla je i prilika da se degustiraju proizvodi mlekare “Naša Zlatka”, a zadovoljni kvalitetom ovih proizvoda mogli su da ih pazare po povoljnim sajamskim cenama.

Sajam traje od 2. do 5. septembra u sajamskoj hali i na prostoru ispred “Šumadija sajam”, gde više od 100 izlagača predstavlja svoj proizvodni program brojnim posetiocima. Sastavni deo ove tradicionalne manifestacije su stručna predavanja i razna takmičenja.

Pripremljen je i bogat kulturno- umetnički program u okviru kojeg nastupaju mnoga Kulturno-umetnička društva,  kao i  izvorne pevačke grupe.