Pocetna Politika Kome smeta što Zavetnici jačaju svakoga dana?

Kome smeta što Zavetnici jačaju svakoga dana?

571
1
Podelite

Užički odbor Srpske stranke Zavetnici saopštio je da su posvećeni kampanji za odbranu Ustava Republike Srbije i narodnog suvereniteta.

“Ta borba još traje i bićemo istrajni. Nećemo dozvoliti devastiranje životne sredine čitavog Homolja. Ako dozvolimo to, zakucaće i na naša brda, Taru i Zlatibor, i sigurno ćemo se izboriti protiv iskopavanja ruda zastarelim tehnologijama. Dosta nam je što dozvoljavaju svakodnevno uništavanje i zagađenje reke Đetinje i vazduha u našem gradu.

Zavetnici smetaju onima koji svakoga dana naručuju tekstove, podmeću neistine, izmišljaju afere, da bi oklevetali Srpsku stranku Zavetnici, njeno rukovodstvo i članove. Za to vreme se oni bore za fotelje, a mi za Republiku Srbiju i grad Užice. To građani prepoznaju i zbog toga nam ukazuju sve veće poverenje. Ako su neke političke stranke i pokreti, zabrinute zbog toga što im se članstvo osipa, krivca za takvo stanje neka potraže u svojim redovima. Kod nas su svi dobrodošli uz samo jedan uslov, da imaju časne namere i da žele svom gradu i svojoj zemlji najbolje. Takve ljude i okupljamo u Zavetnicima. Očigledno je to mnogima trn u oku. A biće i ubuduće, jer je srpskih Zavetnika sve više i bićemo još jači.”

Kakos u saopštili, Gradski odbor i članovi Srpske stranke Zavetnici u Užicu će nastaviti i u narednom periodu da budu uz svoje građane, i zajedničkim snagama nastaviti borbu za bolje i lepše Užice, za bolju i lepšu Srbiju.

1 komentar

  1. Crno je veoma tamna nijansa bele. Baš Vam hvala što ste nam to rekli. Samo se pitam do kada će se ova oluja srama nastaviti? Živimo u 2022., ali neki bi uporno da nas vrate u 1389. i srednji vek, sve uz izmišljene neprijatelje, svetske zavere i ideje nacionalne superiornosti.

Ostavite odgovor