Pocetna Politika “Jedinstvena Srbija” samostalno na izborima u Sevojnu

“Jedinstvena Srbija” samostalno na izborima u Sevojnu

1275
0
Podelite

Odborničku listu za lokalne izbore u Sevojnu predala je i Jedinstvena Srbija. Lista pod nazivom “Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma – Domaćinski za Sevojno ima devet kandidata za odbornike i verovatno će biti poslednja koja je predata za učešće na izborima za novi saziv sevojničke Skupštine.

Nosilac liste je Milan Babić, privatni preduzetnik, a na njoj su Milomir Filipović, trgovinski tehničar, Sofija Kovačević, frizer, Branko Šmakić, menadžer trgovac, Zorica Pavlović, poslužilac mašina, Slobodan Vučković, šef tehničke službe, Slađana Stojnić, grafički dizajner, Svetlana Bojović, medicinski tehničar, Milenko Savić, majstor.

Listu je podržalo 235 Sevojničana, rekao je Dejan Jovanović, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS i pozvao Sevojničane da glasaju za program ove liste i stranke koji se primenjuje u Jagodini koji je najbolji za lokalne saouprave.

On je dodao da je taj program razvoja i socijalni program, najbolje i za građane Sevojna i pozvao ih na jednodnevnu posetu Jagodinu kako bi se zajedno uverili kako to u praksi izgleda.

Odbornička lista Jedinstvene Srbije šesta je po redu u Sevojnu koje su stranke i koalicije predale za izbore 3. aprila. Izborna komisija Gradske opštine Sevojno do sada je potvrdila pet, a rok za podnošenje odborničkih listi ističe u nedelju 13. marta u ponoć.