Pocetna Fudbal Sloboda počela pripreme za Prvu ligu

Sloboda počela pripreme za Prvu ligu

611
0
Podelite

Prvotimci Slobode zvanično su počeli pripreme za prvenstvo u Prvoj ligi Srbije. Na treningu su bili prisutni svi igrači iz prethodne sezone sa još par njih koji će u narednom periodu zadužiti crveno-crnu opremu.

“Prethodna sezona za nas je bila jako uspešna i jednostavno sa puno optimizma i puno samopouzdanja ulazimo u novo prvenstvo. Mi želimo da igramo značajnu ulogu u ovom prvenstvu i da budemo plasirani u gornjem delu tabele. Cilj je da nosioci ekipe budu mladi igrači, pretežno iz našeg pogona, koji će biti zalog za budućnost,” rekao je predsednik kluba Dragan Marjanović.

“Velika je čast i privilegija za mene da budem trener ovako velikog kluba sa bogatom tradicijom i istorijom, sa fantastičnim navijačima i ovo je sigurno jedan veliki iskorak u mojoj karijeri. Svestan sam gde sam došao i šta je Sloboda dala našem fudbalu, tako da je to dodatni motiv za mene da svojim radom i energijom doprinesem da klub nastavi da ide uzlaznom putanjom,” poručio je novi šef stručnog štaba, Zoran Kostić.

Nakon što je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da je “Jedinstvo” iz Uba  poslednji učesnik Prve lige Srbije, poznat je i protivnik “Slobode” u desetom kolu. Inače, početak prvenstva zakazan je za 30. Jul, kada crveno-crni gostuju ekipi “Radničkog” iz Sremske Mitrovice.