Pocetna Muzika Magično zlatiborsko veče uz Jelenu Tomašević

Magično zlatiborsko veče uz Jelenu Tomašević

388
0
Podelite

Jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda regiona, Jelene Tomašević nastupila je na Kraljevom trgu na Zlatiboru u organizaciji opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor. Pod vedrim letnjim nebom, pred bronjom publikom koja je došla sa svih strana, ova talentovana pevačica izvela je spektakularan nastup koji će se dugo pamtiti.

Koncert Jelene Tomašević privukao je ljubitelje muzike svih uzrasta, a kraljev trg bio je ispunjen pozitivnom energijom i emocijama koje je kroz pesmu prenela na publiku.

Koncert ie otpočeo pesmom nežnih tonova “Da mi je da mi se vrati” za koju je spot sniman upravo na „zlatnoj” planini. Jelena je publiku vodila kroz svoj muzički put, izvodeći hitove koji su obeležili njenu karijeru, ali i nove pesme koje su dodatno osvežile koncertni repertoar. Kraljevim trgom odzvanjali su dobro poznati hitovi “Panta rei”, “Sve ispočetka”, „Košava”, „Med i žaoka” i mnogi drugi.

Očaravajući osmeh koji je Jelena imala na licu tokom celog nastupa osvojio je publiku koja je zajedno sa njom pevala u glas i svaku pesmu ispratila velikim aplauzom.

Jelenin snažan vokal, prepun emocija, prenosio je svaku notu direktno u srca prisutnih. Balansirajući izmedju emotivnih balada i energičnih numera, Jelena іe uspela da održi dinamiku koncerta na visokom nivou.

Ovaj magični koncert na Zlatiboru završio se pesmom “Oro”, a nakon gromoglasnog aplauza Jelena je izašla na bis i otpevala svoj veliki hit „Okeani.

Koncert Jelene Tomašević i prepun Kraljev trg još jedan su dokaz da je Zlatibor jedna od najposećenijih turističkih destinacija, sa bogatim programom Kulturnog leta.

Različite zabavne i sportske manifestacije koje svakog dana upotpunjuju boravak turista na Zlatiboru i njihov odmor čine sadržajnijim nastavljaju se i dalje. Petak i subota, 11. i 12. avgust biće pravi praznik za ljubitelje sporta, jer se na Kraljevom trgu održava turnir u basketu 3×3, a već 13. avgusta sve posetioce Zlatibora očekuje koncert grupe “Neverne bebe”.