Pocetna GKC Laletove muzičke večeri i koncert Saše Matića za kraj Kulturnog leta

Laletove muzičke večeri i koncert Saše Matića za kraj Kulturnog leta

549
0
Podelite

U organizaciji Gradskog kulturnog centra, uz podršku grada Užica, tokom proteklih nekoliko meseci organizovani su brojni programi i sadržaji namenjeni svim generacijama Užičana. Pored izložbi, promocija, tradicionalnih festivala i koncerata, program je ove godine obogaćen sadržajima za decu i mlade. Završnicu Kulturnog leta obeležiće “Laletove muzičke večeri” i koncert Saše Matića na Trgu partizana.

“U sredu 6. septembra od 19 časova na Trgu partizana nastupiće učenici i profesori Muzičke škole “Vojislav Lale Stefanović”, dok će u četvrtak takođe od 19 časova nastupiti Baletski studio “Marija Maga Magazinović”, Teatar 031 sa dečijom predstavom “Mesto o kom sanjam ja” i hor pripremnog i prvog razreda naše Muzičke škole. Ono što smo pripremili za petak za sve Užičane, je veliki koncert Saše Matića sa početkom u 20. 30 časova i očekujemo da će taj koncert zaista biti izuzetno posećen”.

“I u narednom periodu Gradski kulturni centar osluškivati želje sugrađana i na osnovu njih planirati programe za narednu godinu” – dodao je Baralić.