Pocetna Fudbal Sporski vikend – fudbal, košarka, odbojka

Sporski vikend – fudbal, košarka, odbojka

484
0
Podelite
Foto: free-images

Fudbaleri Slobode u 12. kolu Prve lige sutra od 15 časova dočekuju ekipu Radničkog iz Novog Beograda. Ova dva tima su jedan pored drugog na tabeli, s tim da je Radnički sa bodom više na poziciji ispred Slobode. Užičani su nedavno poraženi na gostovanju Jedinstvu u Ubu, dok je Radnički u prošlom kolu remizirao sa Mačvom.

Košarkaši Slobode sutra u 19 časova biće domaćini u hali sportova u Velikom parku kraljevačkoj slogi u trećem kolu. Oba sastava imaju polovičan učinak od po jedne pobede i poraza. Posle poraza od Novog Pazara na svom parketu Užičani su u prošlom kolu savladali Džoker u Somboru sa 112:85. Sličan put prošla je i Sloga, koja je takođe savladala somboski tim kao gost, ali je kao domaćin poražena od Spartaka sa 96:85.

U prvom kolu nove sezone Prve lige Srbije odbojkašice Jedinstva gostovaće sutra od 20 časova u Čajetini, gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora. U ostalim duelima ovog kola sastaće se: Borac – Crno-bele 011, Leskovac 98 – Takovo, Novi Sad – Beograd, Valjevo – Student i Panonija – AS Batajnica.