Pocetna Izbori 2023 Tribina koalicije Zavetnici-Dveri u sali bioskopa

Tribina koalicije Zavetnici-Dveri u sali bioskopa

444
0
Podelite

Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri, koaliciona lista “Nacionalno okupljanje” u subotu, 18. novembra organizuje tribinu u sali bioskopa Art, na Gradskom trgu u Užicu sa početkom u 16 časova. Na tribini će govoriti, predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, kao i istaknuti Srpski intelektualci, Dr Dušan Proroković i Dr Vladimir Dimitrijević.

Nacionalno okupljanje garantuje odbacivanje francusko-nemačkog ultimatuma o priznanju lažne države Kosovo i borbu za odbranu i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Nacionalno okupljanje garantuje podršku Republici Srpskoj i svim Srbima u regionu i rasejanju.

Sa nama je zagarantovano NE sankcijama Rusiji i NE članstvu u NATO-u. Nacionalno okupljanje je srpski suverenistički odgovor na veliku političku i ekonomsku krizu.Ovo je program novog srpskog suverenizma koji će biti primenjen u svim društvenim oblastima: od ekonomskog patriotizma, preko vojne neutralnosti i bezbednosti do nove kulturno-prosvetne politike očuvanja duhovnog inacionalnog identiteta.

On se posebno odnosi na odbranu porodice i tradicionalnih vrednosti od svih modernih eksperimenata koji vode razaranju ličnosti i zajednice. Zaštita porodice i borba protiv bele kuge mora doći na prvo mesto u našem društvu i državi.

Nacionalno okupljanje donosi kopernikanski obrt u ekonomskoj politici. Na prvo mesto državne pažnje umesto stranih banaka, stranih trgovinskih lanaca i stranih korporacija uopšte dolaze domaće banke, domaći privrednici i domaći poljoprivrednici. Naš cilj je zamena uvoza domaćom proizvodnjom i podrška izvozu domaćih proizvoda domaćih kompanija. Sve što je domaći ekonomski interes ide u prvi.