Pocetna Društvo U poseti jedanaestočlanoj porodici u Kremnima

U poseti jedanaestočlanoj porodici u Kremnima

467
0
Podelite

Damjan, Kozma, Milica, Kasijana, Urošica, Maksim, Sofija, Nektarije, Emilija, devetoro Tošića od majke Anite i oca Uroša. Ova jedanaestočlana porodica živi u Kremnima, gde se ovih dana svi zajedno raduju praznicima, a naročito najradosnijim od svih, Božiću. Veoma su se obradovali i gradonačelnici Užica dr Jeleni Raković Radivojević, koja ih je posetila i uručila im božićne poklone.

“Sve što smo u proteklom periodu uradili, izgradili i rekonstruisali razlog je za zadovoljstvo i uslov za bolji život Užičana. Ipak ono što nam je najveće bogatstvo su ljudi koji žive u našem gradu, a naročito porodice poput porodice Tošić u čijem domaćinstvu se danas nalazimo. Želeli smo da im ovom posetom i simboličnim poklonima ulepšamo prestojeći najradosniji hrišćanski praznik i da im kažemo koliko su nam važni”, istakla je gradonačelnica.

Prema njenim rečima, porodica je stub društva i budućnost našeg grada i naše zemlje i upravo zbog toga grad iz godine u godinu izdavaja sve veća sredstva za podršku roditeljstvu i rađanju.

“Često smo putujući ka Republici Srpskoj prolazili kroz Kremna i svidela nam se priroda i ovo selo, 2016. godine ukazala se prilika da kupimo vikendicu i posle nekoliko provedenih raspusta ovde krajem 2019. godine smo se preselili skroz u Kremna i ne vraćamo se”, kaže Uroš Tošić porodice koja je iz Beograda došla u Kremna.

Zahvalnost gradonačelnici na poseti i poklonima izrazila su i sva deca Tošića od najstarijeg Damjana koji ima 22 godine, do najmlađe trogodišnje Emilije.