Pocetna Društvo Zlatibor na 45. Sajmu turizma u Beogradu

Zlatibor na 45. Sajmu turizma u Beogradu

208
0
Podelite

Zlatibor će, kao jedna od najposećenijih turističkih destinacija Srbije na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 22. do 25. februara biti u Hali 4.

Svi zainteresovani za ponudu Zlatiboa mogu se informisati o turističkoj ponudi i novitetima ukoliko planiraju da odmor provedu na ovoj planini. Na preko 100 metara kvadratnih izlagačkog prostora u okviru štanda Zlatibora, svoju bogatu ponudu predstaviće oko 20 hotelijera.

Među izlagačima naći će se i turističke atrakcije, na prvom mestu čuvena i najveća atrakcija Zlatibora “Gold gondola”. Tako će štand “zlatne planine” biti ove godine mesto gde će luksuz kojim raspolažu prikazati dva hotela sa pet zvezdica i pet hotela sa četiri zvezdice. Svoju ponudu predstaviće nedavno otvoreni “Bor hotel by Karisma” (prvi planinski hotelski objekat iz lanca “Karisma hotels & resorts” otvoren u Srbiji), zatim hoteli “Tornik”, “Zlatibor”, “Palisad”, “Mona”, “Olimp” i “Buket”, koji čine Zlatibor pravom destinacijom za sadržajan odmor i vrhunsku organizaciju poslovnih događaja.

Učesnici sajma biće i Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor, Muzej na otvorenom “Staro selo” Sirogojno, tematski park “El Paso”, apartmanska naselja “Kraljevi konaci” i “Titova vila”, hotel “Konak”, Specijalna bolnica “Čigota”, “Velika Recepcija” hotel “Montanova”, te nedavno otvoreni kompleks “Queen of Zlatibor”. Ovo je prilika da široj javnosti predstave svoje kapacitete i novine u ponudi.