Pocetna Politika SPS: 25.maj – simbol istorijske epohe

SPS: 25.maj – simbol istorijske epohe

544
1
Podelite

“Dan mladosti 25.maj je nekada bio simbol istorijske epohe u kojoj su mladi sazrevali i stasavali poštujući sistem vrednosti u kojem su postojali visoki moralni principi kao i sigurnost kroz besplatno školstvo, zdravstvo i socijalnu zaštitu”, saopštio je Gradski odbor Socijalističke partije Užice, povodom 25.maja.

.Fakulteti su bili hramovi znanja i struke a titula akademski obrazovanog građanina prestižno statusno mesto u društvu. Visoki kvalitet znanja je bio kamen temeljac ali i brana koja je morala da se savlada kako bi se došlo do fakultetske, magistarske i doktorske diplome. Ove vrednosti su večite i mi socijalisti smo ponosni što baštinimo tekovine ovog prošlog vremena i neprolaznog simbola mladih – Dana mladosti. Socijalistička omladina svoje ideje i ambicije afirmiše podsećanjem na vreme kada je trasiran put socijalne pravde, jednakosti i solidarnosti. Mi od tog puta nikada nećemo odustati uz sva iskušenja i izazove. Socijalisti obeležavaju Dan Mladosti čestitkom svim mladim ljudima sa željom da imaju zdrav i srećan život, da ostvare sve svoje ciljeve i da grade još lepšu i sigurniju budućnost”, navodi se u saopštenju užičkih socijalista.

1 komentar

  1. A onda ste se pojavili VI, iz drugog plana, sa dna kace, bahato i drsko srušili sve vrednosti i na prelazu vekova, u sred tehnoloških revolucija u svetu, uništili ovu zemlju i narod za sva vremena, gurnuvši nas u izolaciju, nemaštinu, ratove sa celim svetom, sa svim komšijama. I nastavljate da jašete do potpunog raseljavanja svih normalnih ljudi odavde!
    Naravno, vama je sve vreme dobro na grbači ovog naroda u nestajanju!
    Kome treba danas objašnjavati ko ste to VI, šta ste i kakvi ste, taj ili ima manje od 30 godina ili mu ne vredi ni objašnjavati!

Ostavite odgovor