Pocetna Čajetina Zdrava Srbija izlazi samostalno na izbore u Užicu

Zdrava Srbija izlazi samostalno na izbore u Užicu

265
0
Podelite

Prikupljanje potpisa podrške izbornoj listi „Milan Stamatović – Zdrava Srbija“ za učešće na predstojećim lokalnim izborima u Užicu održaće se u sredu (8.5), četvrtak (9.5) i petak (10.5) od 10 do 18 časova u sali Mesne zajednice Centar u Užicu i u sredu i četvrtak, od 10 do 18 časova, u prostorijama Gradske opštine Sevojno.

Rukovodstvo Zdrave Srbije, na čelu sa predsednikom stranke Milanom Stamatovićem, iza sebe ima dug niz godina rada i upravljanja najuspešnijom lokalnom samoupravom u Srbiji, opštinom Čajetina, i takav model razvoja želimo da prenesemo i na Užice.

Naša vizija razvoja ogledaće su novim projektima koji će doneti prosperitet svim građanima u čitavom Zlatiborskom okrugu i Užicu kao njegovom administrativnom centru. Tu prvenstveno mislimo na razvoj poljoprivrede kroz Agroindustrijski centar koji već već postoji na teritoriji opštine Čajetina i razvoj turističke ponudu grada Užica koju želimo da pospešimo i priključimo zlatiborskoj.

Razvoj te dve privredne grane pratiće i razvoj infrastrukture u gradskim i seoskim mesnim zajednicama. Radićemo uporno na tome da uporednim učešćem u vlasti u gradu Užicu i u opštini Čajetina ostvarimo i našu dugogodišnju želju da aerodrom Ponikve konačno stavimo u funkciju ubrzanog razvoja lokalne privrede, samim tim i boljeg standarda stanovništva grada Užica.

Naše ambicije su velike, voljni smo da uradimo sve kako bi naš grad i naš okrug učinili boljim i kvalitetnijim mestom za život gde bi mladi ostajali i zato pozivamo sve građane da nam se pridruže, da svojim potpisom podrže našu listu, da nam povere svoj glas jer glas za našu listu je glas za zdravu Srbiju.