Pocetna Fudbal GFK Sloboda počela pripreme

GFK Sloboda počela pripreme

886
0
Podelite
foto: arhiva

GFK Sloboda danas je počela pripreme za Srpsku ligu Zapad u koju su se plasirali nakon osvojenog prvog mesta u Zapadno-moravskoj zoni. Nakon prozivke, počela su testiranja, a od ponedeljka počinju treninzi i prijateljske utakmice.

„Pošto sam imao priliku, pre dolaska u „Slobodu“, da četiri i po godine radim u Srspkoj ligi Zapad svestan sam protivnika, ekipa i obaveza koje nas očekuju. Mogu da obećam dobar rad, a ambicije su nam najviše. Zadržali smo „kostur“ igrača iz prošle sezone, došli su neki mlađi momci, a u narednih sedam dana očekujem dogovor i sa tri, četiri superligaška igrača. Mislim da će ova ekipa biti konkurentna svima i od prvog kola da krenemo u osvajanje bodova“, naveo je trener crveno-crnih Jovan Nikitović.

GFK Sloboda se plasirala u Srpsku ligu Zapad sa prve pozicije na kojoj se našla nakon jedne odigrane utakmice u prolećnom delu sezone i prekida prvenstva u Zapadno-moravaskoj Zoni zbog situacije sa korona virusom.

„Iza nas je težak period koji je obeležilo neigranje utakmica, ali cilj je ostvaren. Nastavaljamo dalje, biće to naporan period, ali ćemo se uigrati, što nismo uspeli u poslednjoj polusezoni. Cilj nam je odmah viši rang i da vratimo Slobodu na mesto gde joj i pripada“, rekao je kapiten tima Aleksandar Cvetić.

GFK Sloboda će se pripremati u Užicu, a prijateljske utakmice će igrati na svom terenu i sa timovima koji dolaze na pripreme na Zlatibor.