Pocetna Čajetina Ispitivanje zadovoljstva uslugama u Čajetini

Ispitivanje zadovoljstva uslugama u Čajetini

806
0
Podelite

Opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina počeli su ispitivanje zadovoljstva uslugom sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji opštine Čajetina. Kroz ovo ispitivanje, koje će trajati do 15. novembra, cilj je da organizatori ankete čuju mišljenje o kvalitetu usluga i unaprede komunikaciju između građana i oba javna komunalna preduzeća.

Pozivali su građane da popune  upitnik koji građani mogu preuzeti na naplatnim mestima KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i na Info centru opštine Čajetina. Upitnik se može popuniti i elektronski na zvaničnom veb sajtu opštine online upitnik (www.cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (www.kjpzlatibor.rs) i (www.vodovod-zlatibor.org) kao i na Fejsbuk stranicama ovih preduzeća.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti i putem telefona 064/821-97-96 ili imejla info@kjpzlatibor.rs.

Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program “Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza”.